Сергій Шефір прокоментував бажання брата щодо дружби між Україною та РФ

Сергій Шефір заявив про свою позицію

Співзасновник "Кварталу 95" та колишній бізнес-партнер президента Володимира Зеленського, Борис Шефір, у своєму інтерв'ю Радіо Свободі заявив, що він любить російську мову та культуру, і підтримує "дружбу" між Україною та Росією. Але його брат, Сергій Шефір, не погоджується з його позицією. Він заявив, що Росія є країною-агресором і терористом, яка веде війну проти України і повинна нести відповідальність за злочини проти українського народу.

Сергій Шефір підтримує позицію президента Зеленського щодо потреби миру в Україні і висловлює свою підтримку діям Президента для перемоги нашої країни. Він наголошує, що він народився і жив у російськомовному середовищі, але війна змусила його ще більше шанувати українську мову та культуру. Його переконання в тому, що Україна повинна йти тільки в Європейський союз і НАТО без жодних інших альтернатив.

Наприкінці інтерв'ю, Сергій Шефір висловив бажання "подружитися" з Росією знову.

Нагадаємо, що Борис Шефір у своєму інтерв'ю також висловив свою любов до російської мови та культури, а також підтримку "дружби" між Україною та Росією. Також він згадав, що два роки не зідзвонювався з президентом Зеленським.