Сергій Жадан відреагував на чутки про його роман із нардепкою

Сергій Жадан відреагував на чутки про його роман із нардепкою

Письменник та музикант Сергій Жадан відреагував на чутки про його романтичні стосунки з народною депутаткою України Соломією Бобровською.

Сергій Жадан не підтвердив роман з Соломією, але і не спростував чутки, які ширяться мережею.

«Мушу визнати, що про все найцікавіше в своєму житті я дізнався завдяки вітчизняній журналістиці», – написав Жадан на власній сторінці у Facebook.

Зазначимо, що про ймовірний роман письменника з народною депутаткою повідомив український пліткар Богдан Беспалов.

Сергій Жадан рівно рік тому офіційно розлучився з дружиною Іриною Куніциною після 15 років шлюбу, Соломія Бобровська не одружена, дітей не має. Між письменником і нардепкою різниця у 15 років. 

Раніше повідомлялося, що 31-річна співачка Христина Соловій повідомила про розрив стосунків із 49-річним письменником Сергієм Жаданом та нові стосунки з 42-річним чоловіком. Про це вона розповіла в інтерв’ю Маші Єфросиніній.

Також повідомлялося, що греко-католицька парафія святого Андрія отців Василіян у Львові обурилась кліпом гурту «Жадан і Собаки» та співачки Христини Соловій, частину якого знімали в приміщенні храму. Церква просить видалити кліп із YouTube, бо вбачає у ньому «пропаганду антихристиянських цінностей» – у кліпі присутні кадри із поцілунками двох жінок. 

До слова, 6 червня фронтмен гурту «Жадан і Собаки» Сергій Жадан вступив до лав бригади Національної гвардії України «Хартія». Наразі письменник проходить військовий вишкіл. 

Читайте також: