Серіал «Білий лотос» покаже райське життя на елітному курорті

Серіал «Білий лотос», поставлений американським режисером Майком Уайтом, – це захоплююча суміш соціальної драми, ситуаційної комедії та гостросюжетного детективу. «Білий лотос» – історія про те, як безхмарний відпочинок у райському місці може перетворитися на справжній жах.

За детективною «приманкою» творці сховали складне переплетіння сюжетних ліній. Вже з першого епізоду стає зрозумілим, що в готелі буде скоєно вбивство, але хто загине? Чи важлива розв'язка та пошук вбивці, чи це лише привід розповісти історію кожного постояльця? Використовуючи замкнутий простір, режисер показує, як у людині прокидаються його справжні почуття.

Пара молодят, метушлива мати з двома дітьми та чоловіком-іпохондриком, самотня жінка в пошуку себе, яка переживає втрату матері, лицемірно ввічливий персонал готелю. За кожним із них цікаво спостерігати.

Атмосфера фешенебельного готелю, що сприяє відпочинку і релаксу, розкриває хворі теми, показує, що від себе неможливо втекти навіть у самому райському куточку планети.

Серіал «Білий лотос» знімали на Гавайях наприкінці 2020 року. Знімальна група працювала в умовах локдауну і тижнями не залишала поріг того самого готелю. Ця вимушена обставина допомогла акторам і творцям максимально перейнятися тривожною атмосферою замкнутого простору.