Серіал «Чужий» Ноя Хоулі розповість про війну земних корпорацій

Анонсований у 2020 році серіал за мотивами культової франшизи Рідлі Скотта «Чужий» поступово набирає обертів. До кастингу ще не приступили, але сценарій пишеться. Про це заявив креативний продюсер та постановник проекту Ной Хоулі.

Події сюжету розгортатимуться на Землі в недалекому майбутньому, де ворогують між собою великі корпорації.

Те, що відбувається, можна порівняти з протистоянням Едісона, Вестінгауза і Тесли. Хтось монополізує електрику, хтось гірничодобувну промисловість, а в чиїхось силах встановлювати контроль над усіма та розподіляти ресурси відповідно до своїх амбіцій.

Не дивно, що Хоулі не зосереджується лише на космічних чудовиськах. Багато чого ще доведеться подолати на нашій грішній планеті, а потім переключатися на космос.

Знаменитий «Чужий» Рідлі Скотта – чудова історія про те, як людина опинилась у хитрій пастці між первісним минулим та штучним інтелектом майбутнього. І обидва вони, минуле та майбутнє, намагаються нас знищити.

У будь-якому випадку новий серіал обіцяє бути цікавим тематично. До роботи вже підключилися спеціалісти з відеоефектів. Назву проекту поки що не придумали, або тримають у таємниці, але Рідлі Скотт вже прийняв запрошення стати виконавчим продюсером.