Серіал «Дев'ять зовсім незнайомих людей» навчить долати свої жахи

Серіал «Дев'ять зовсім незнайомих людей» розповість про людей, які опинилися у життєвому безвиході. Психологічна драма, поставлена ​​за однойменним романом австралійської письменниці Ліани Моріарті. За творами Ліани Моріарті також було знято серіал «Велика маленька брехня» та детективна драма «Відіграти назад».

Дев'ять незнайомців занурюються в повну інформаційну ізоляцію, щоб розібратися з особистими проблемами. Душевне зцілення та психологічне перетворення їм привабливо пропонує пансіонат «Транквіллум хаус». Елітний оздоровчий комплекс розташований у лісовій гущавині. Тут немає мобільного зв'язку, а з великим містом з'єднує тонкий перешийок – путівець.

У головній ролі знялася голлівудська актриса та співачка Ніколь Кідман.

Серіал вказаний як детективна драма. Сценарій не розвивається за стандартною схемою: незнайомці-жертва-підозрюваний. Козир усіх романів Ліани Моріарті – детальне, дуже глибоке опрацювання кожного персонажа. Недарма у книзі, за якою знято серіал, для кожного з героїв виділено окрему главу.

У серіалі вісім серій тривалістю по сорок п'ять хвилин. Зйомки проходили в мальовничій східній точці Австралії – Байрон-Бей.