Серіал «Розподілення» про «піддослідних» співробітників у стінах підступних корпорацій

Гнітюча антиутопія про велику корпорацію, яка, вторгаючись у мозок своїх співробітників за допомогою спеціальних чіпів, поділяє їхню пам'ять на робочу та особисту. Саме такий сюжет покладено у основу багатосерійного психологічного трилера «Розподілення».

Перебуваючи в межах офісу, людина повністю забуває про те, що відбувається у її житті та повністю концентрується на роботі. Філософська офісна сатира поставлена ​​американським режисером Беном Стіллером.

Висміюючи зомбуючу культуру корпорацій, Стіллер у дусі лячного реалістичного «Чорного дзеркала» переконує глядача озирнутися навколо – можливо, багато хто з них вже повністю поглинений офісною матрицею.

Серіал «Розподілення» важко віднести до певного жанру. Змішуючи драму із сатирою, фантастику з трилером, Стіллер нібито шукає правильну мову та форму. Фантастична історія з чіпами схожа на перебільшений натяк на реальні переживання, які багатьом не дають спокою.

У серіалі знялася американська актриса Патрісія Аркетт. Одна з другорядних ролей дісталася американському акторові Крістоферу Вокену.