Серпень повертається: синоптик Діденко порадувала спекотним прогнозом погоди

Літо повертається: синоптик Діденко приємно здивувала спекотним прогнозом погоди
Літо повертається: синоптик Діденко приємно здивувала спекотним прогнозом погоди

Українці отримають майже літню погоду цієї неділі. За прогнозом народного синоптика Наталії Діденко, температура повітря сягатиме +24+29 градусів, а в окремих місцях може бути навіть +30. Антициклон принесе ясне небо та сухе повітря, що створить ідеальні умови для прогулянок та відпочинку на відкритому повітрі.

Але країну також чекає дощова погода. У західних областях України пройде циклон із атмосферними фронтами, що принесе хмарність та дощі. Температура повітря в цих регіонах буде трохи нижчою - від +19 до +22 градусів. Проте, така погода все одно комфортна, особливо порівняно з іншими країнами, де очікується холодніша та дощлива погода.

У Вінницькій, Одеській та Житомирській областях можливі грози. У більшості областей, за винятком західних, очікуються сильні пориви вітру до 15-20 метрів за секунду.

У Києві також буде вітер, але ймовірності дощів невеликі. Мешканці столиці зможуть насолодитись теплом до +28 градусів.

Наступного тижня погода вирівняється у всій країні

Мешканці західних областей отримають хорошу новину наступного тижня - холод і дощі відступлять і погода покращиться по всій країні. Очікується суха, сонячна та тепла погода, яка триватиме щонайменше до кінця наступного тижня.

Читайте також