Сібіу: казка чи реальність?

Румунія почала все більше приваблювати туристів, та вони відкривають нові міста мальовничої країни. Сібіу заслуговує особливої уваги. Його давно називають найкрасивішим містом Румунії. Мальовничі краєвиди, вузькі та колоритні вулички, всього вистачає Сібіу, щоб називатися дійсно європейською родзинкою. 

Наразі Сібіу є не тільки містом з великою історією, але й найголовнішим туристичним центром країни. У нього є й незвична назва, як "Місто очей". Його місто отримало через незвичну форму дахів. Вікна на горищах нагадують очі, які начебто спостерігають за нічним життям міста. 

Знайти роботу за кордоном допоможуть на сайті layboard.com

Саме в Сібіу відкривається один з найкращих ярмарків на Різдво. В місті достатньо багато туристичних пам'яток. Перше, що потрібно відвідати у Сібіу, Велика площа. Вона є найбільшою у Трансильванії. Не так далеко від неї розташувався Національний музей Брукенталя. Поруч можна відвідати ще й Вежу Ради, яка була збудована у 13 столітті. 

Загалом, якщо хочеться відпочити в приємному європейському містечку, та ще й дізнатися багато нового, Сібіу стане оптимальним варіантом.