Сили оборони спростували захоплення росіянами Яснобродівки на Донеччині

Сили оборони заперечують захоплення Яснобродівки
Сили оборони заперечують захоплення Яснобродівки

Село Яснобродівка залишається під контролем Сил оборони України

Міністерство оборони РФ поширило недостовірну інформацію про те, що село Яснобродівка у Покровському районі Донецької області контролює окупаційна армія. Однак, речник оперативно-стратегічного угруповання військ Назар Волошин заявив, що це не правда і село і далі знаходиться під контролем Сил оборони.

Напередодні рашистське командування повідомило, що начебто російська окупаційна армія взяла під свій контроль село Яснобродівка та покращила своє тактичне положення. Це чергова брехня росіян. Сили оборони контролюють ситуацію поблизу цього селища - сказав він.

За словами Волошина, за минулу добу сили оборони знищили 99 окупантів і поранили ще 175. Також було знищено велику кількість ворожої військової техніки та бронетехніки.

Президент США Джо Байден на саміті НАТО висловив переконання, що Україна зможе зупинити російського президента Путіна у його прагненні знищити країну.

Україна може і зупинить Путіна.

Згідно з повідомленням високопосадовця НАТО, війна в Україні може тривати ще кілька років, і країни НАТО повинні бути готові підтримувати Україну у довгостроковій перспективі.

Зараз вже триває 868-й день війни в Україні.

Читайте також