Сили ППО збили всі "Шахеди", які загрожували Києву - деталі від КМВА

Бойові машини ППО нейтралізували загрозу для Києва
Бойові машини ППО нейтралізували загрозу для Києва

Ворог продовжує здійснювати інтенсивні повітряні атаки на Україну, включаючи Київ. Вночі російські дрони знову намагалися атакувати столицю. Повітряна тривога в Києві тривала понад 5 годин.

За даними Київської міської військової адміністрації, російські безпілотні літальні апарати наближалися до столиці з різних напрямків.

"Але завдяки зусиллям всіх складових Сил Оборони, всі безпілотні літальні апарати ворога, орієнтовно десяток, які загрожували місту, були усунені", - повідомив начальник КМВА Сергій Попко.

В результаті атак російських ударних безпілотників в Києві, було зафіксовано падіння уламків у Дніпровському, Голосіївському та Соломʼянському районах міста.

У Дніпровському районі, ймовірно, пошкоджено електричний кабель. Немає інформації про постраждалих.

У Голосіївському районі в багатоповерховому житловому будинку було часткове пошкодження оздоблення стін та розбите вікно, але без руйнування або пожежі. Постраждалих не зафіксовано.

У Соломʼянському районі, падіння уламків спричинило пожежу на даху одноповерхового житлового будинку. Займання було локалізовано. Наразі відомо про одного пораненого. Медики виявили опіки обличчя у чоловіка. Поранений відмовився від госпіталізації.

Читайте також