Син Андрія Шевченка хоче отримати громадянство України – ЗМІ

Крістіан Шевченко планує стати громадянином України

Син президента Української асоціації футболу Андрія Шевченка, Крістіан Шевченко, подав документи на отримання українського громадянства. Він бажає стати громадянином України і вже розпочав процедуру оформлення, згідно з повідомленням Sport.ua.

Кар'єра Крістіана Шевченка

Крістіан Шевченко народився в Лондоні в 2006 році і починав свою футбольну кар'єру в академії Челсі. У літе 2023 року він перейшов до складу Вотфорда, з яким підписав контракт на два роки. Наразі Крістіан грає у команді U-18 на позиції центрального нападника.

Вибір національної команди

На даний момент не відомо, за яку національну команду Крістіан Шевченко буде виступати. Він має можливість вибрати між Україною, США та Англією. Проте його бажання отримати українське громадянство свідчить про те, що він зцікавлений грати за "синьо-жовтих".

Досягнення Андрія Шевченка

Андрій Шевченко, батько Крістіана Шевченка, залишає слід у світовому футболі. Він був тренером збірної України, яка дійшла до чвертьфіналу Євро-2020. Андрій володіє нагородами, такими як "Золотий м'яч"-2004 і звання Героя України. В травні 2022 року він став першим амбасадором проєкту "United24", який надає допомогу Україні. З вересня 2023-го Андрій Шевченко є позаштатним радником Президента України.

Важливі новини

Україна дізналася про свого суперника у Лізі націй.