Син депутата розповів, що змусило його приїхати з-за кордону та піти на фронт

Син депутата розповів про зворотній зв'язок
Син депутата розповів про зворотній зв'язок

Владислав Овчаренко, син депутата місцевої ради, повернувся з-за кордону, щоб приєднатися до боротьби за Україну під час війни. Зараз він є командиром відділення безпілотних авіаційних комплексів підрозділу "Signum" 93-ї ОМБр "Холодний Яр". В інтерв'ю для Online.UA Владислав Овчаренко пояснив, чому він вирішив приєднатися до бойових дій.

Я навчався у Військовій академії Сухопутних військ імені Гетьмана Сагайдачного у Львові. Але коли побачив, що тоді відбувалося в армії і країні загалом, я на третьому курсі звільнився, поїхав за кордон. Виходить, залишився якийсь такий осад - у тебе вклали стільки знань, можливостей, усього, щоб піти вбити росіянина, а ти цього не зробив. Тож коли батько подзвонив та сказав, що війна почалася, одразу валізи і на наступний день попутка Таллін - Україна,

каже Владислав Овчаренко.

За словами Овчаренка, протягом перших семи місяців війни він брав участь у бойових діях добровольцем без отримання заробітної плати. Він використовував гроші, зароблені за кордоном, для придбання амуніції, а волонтери забезпечували потреби їх підрозділу.

Із слів військового, їм вистачало всього, оскільки у них була ідея захищати Україну.

Нагадаємо, що росіяни стають все більш нервовими через війну з Україною.

Читайте також