Син Повалій відреагував на конфіскацію майна матері-зрадниці: «Не там шукають»

Син Повалій розмовляє з журналістами
Син Повалій розмовляє з журналістами

Син Таїсії Повалій відреагував на рішення суду щодо конфіскації майна співачки

Денис Повалій, син співачки Таїсії Повалій, відреагував на рішення Вищого антикорупційного суду України щодо конфіскації майна і прав на пісні артистки на користь держави. Він поділився своїми думками з аудиторією в Instagram.

«У нас є п'ять днів, щоб подати апеляцію. Це такий натяк, щоб усі сиділи і мовчали? Невже за позицію людину можуть позбавити усього?», –  написав Денис Повалій.
«Розумію, що вона викликає обурення у багатьох, але, по-перше, її не розділяють усі мешканці будинку, який зібралися віджати, а по-друге, може, все ж трохи не там шукають справжніх корупціонерів? І як можна одночасно боротися з радянською символікою і діяти такими совковими методами? Проти чого тоді воюємо? У мене тільки питання і жодної відповіді...», – додав Денис.

Денис Повалій показав повне нерозуміння або небажання розуміти причину, яка призвела до конфіскації майна співачки. Відомо, що особу Таїсії Повалій поставили під санкції у 2022 році через її висловлення, що виправдовували російську агресію проти України.

На другому році війни Служба безпеки зібрала доказову базу на співачку, яка виправдовувала агресивну війну Росії проти України. Підставою для підозри були трі статті кримінального кодексу. Також відомо, що Таїсія Повалій отримала російське громадянство.

Читайте також