Сирський провів нараду з командирами підрозділів безпілотних систем

Сирський нарада командири безпілотних систем
Сирський нарада командири безпілотних систем

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський провів нараду з командирами підрозділів безпілотних систем

12 жовтня 2024 року Головнокомандувач Збройних Сил України Олександр Сирський провів щомісячну нараду з командирами підрозділів безпілотних систем у форматі відеоконференції. Про це він повідомив у соціальних мережах.

На нараді командувач Сил безпілотних систем ЗСУ полковник Вадим Сухаревський представив доповідь щодо формування підрозділів та результатів застосування дронів у бойових умовах. Керівники структурних підрозділів Збройних Сил інформували про розвиток спроможностей підрозділів безпілотних авіаційних комплексів.

Олександр Сирський визначив завдання з прискорення розвитку цього роду сил, збільшення чисельності підрозділів безпілотних систем та впровадження передових технологій. Також він зазначив позитивну динаміку ураження і знищення ворожих цілей дронами, представивши подяку військовим за їхню стійкість і хоробрість. Він також висловив вдячність тим, хто розробляє, виробляє та постачає дрони до війська, особливо відзначивши роботу з підготовки операторів БпЛА. Він наголосив на важливості подальшої спільної роботи для розвитку Сил безпілотних систем.

Читайте також