Ситуація на фронті загострилася: Сирський назвав "найгарячішу" ділянку

Штурмові дії і застосування бронетехніки на сході України – останні новини

За останні дні ситуація на східному фронті в Україні загострилася. Окупанти посилили свої наступальні дії і використовують бронетехніку для атак. Про це повідомив головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський.

Ворог активно атакує наші позиції на Лиманському, Бахмутському напрямках штурмовими групами за підтримки бронетехніки. На Покровському напрямку намагається прорвати нашу оборону, використовуючи десятки танків та БМП - повідомив Сирський.

За словами головнокомандувача, наступальні дії росіян посилилися після президентських виборів в Росії. Суха погода сприяє використовуванню бронетехніки на фронті, що зробило танкодоступними багато відкритих ділянок.

Олександр Сирський / Фото: t.me/osirskiy

Незважаючи на значні втрати, ворог продовжує нарощувати свої сили, використовуючи нові підрозділи на бронетехніці. Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський під час поїздки в зону бойових дій взяв участь у нарадах та вручив нагороди воїнам.

Для розв'язання цих проблем, командування Сухопутних військ України посилило заходи по посиленню найбільш проблемних дільниць оборони засобами радіоелектронної боротьби та протиповітряної оборони, а також поповнило запаси дронів та протитанкових ракет.

За словами Сирського, наступне викликом є досягнення технічної переваги над супротивником у високотехнологічних збройних системах. Також потрібно підвищити якість підготовки військовослужбовців для максимального використання бойової техніки та західного озброєння.

Нагадаємо, недавно експерт назвав пріоритетну мету ворога на Донбасі.