Скандали Селени Гомез

Відома Співачка Селена Гомез не так давно пережила операцію по трансплантацію нирки. Вона давно страждає від аутоімунної хвороби, та була на волосинці від смерті. Життя співачки врятувала близька подруга, також акторка Франсія. Про це Селена також розповідала декілька разів.

За останні роки дружба акторок стала не такою публічною, та фанати почали підозрювати, що вони втратили зв'язок. Ходили плітки, що Фрнасія пожалкувала про допомогу подрузі, та начебто Селена одразу після операції почала знову пити.

Нова хвиля скандалу почалася нещодавно, після виходу автобіографічного фільму Гомез. В стрічці виявилось багато драми, та жодного слова про Франсію. Після виходу фільму Селена зробила допис в соціальній мережі, де назвала єдиною зірковою подругою Тейлор Свіфт. Пізніше Франсія прокоментувала допис словами “цікаво” та відписалася від Селени. 

Гомез довелося виправдовуватися, бо багато фанатів просто розчарувалися в тому, як поводить себе артистка. Селена написала, що не мала на увазі всіх, та багатьох не згадала. Коментар викликав тільки більше хейту.