Казка про кохання Брітні Спірс добігла кінця

Не так давно Брітні Спірс, яка позбавилась опіки батька та вийшла заміж, здавалось знайшла своє щастя, а вже сьогодні вона на грані розлучення. Загалом подружжя пробуло в законних відносинах майже 14 місяців. Наразі, як повідомляють західні ЗМІ, чоловік відомої співачки шантажує її та вимагає від неї гроші. 

Чоловіком Брітні Спірс став тренер Сем Асгарді, якому всього 29 років. Здавалось, різниця у віці не заважала закоханим будувати план на майбутнє. Та довго ця ідилія не тривала і Сем сам подав на розлучення. Головна причина розлучення, яка звучить, в непримиренних розбіжностях. Проте друзі пари мають інші думки на цей рахунок. Начебто Брітні зраджувала Сему та він про це дізнався. Після цього, начебто, пара посварилася та навіть побилася. 

За чутками, Сем вже покинув спільний будинок. Він збирається оскаржувати шлюбний контракт. Начебто Брітні змусила саме цей договір й підписати, але зараз Сем не погоджується з його умовами. За контрактом Брітні залишає чоловіка з чим він прийшов, тобто ні з чим. При цьому стан співачки оцінюється у мільйони. Якщо Брітні не погодиться на нові умови, то Сем грозиться видати про неї ганебну інформацію.