Скільки нафтопереробних заводів РФ вже атаковані дронами: названо цифру

Дрони СБУ атакували 12 нафтопереробних заводів Росії

За останній час дрони СБУ успішно атакували вже 12 нафтопереробних заводів Росії. Про це повідомили джерела "Главкома" у силових структурах.

Спільно з Силами спеціальних операцій та Силами безпілотних систем ЗСУ, СБУ цієї ночі за допомогою дронів атакували ще один нафтопереробний завод - Слов'янський.

"Вже можна говорити про успішний результат - зафіксовано велику пожежу в районі атмосферних колон, які й були основною ціллю", - зазначиле джерело.

17 березня в російському Слов'янську-на-Кубані сталася серія вибухів, які призвели до загорання одного з підприємств міста.

Раніше, СБУ успішно атакувала нафтопереробні заводи у Самарській області РФ, зокрема, Новокуйбишевський, Куйбишевський та Сизранський НПЗ.

Також, було повідомлено, що Служба безпеки України атакувала дронами три нафтопереробних заводи - в Рязані, Кстово (Нижегородська область) та Кірішах (Ленінградська область). За відео, що з'явилося в мережі, видно, що атака мала серйозні наслідки. Зазначено, що атаковані заводи входять до топ-5 найбільших в РФ.