Скільки ще років Путін може бути при владі: політолог вразив цифрою

Путін мріє бути при владі до 2036 року

За словами політичного експерта Олександра Морозова, Володимир Путін планує залишатися при владі в Росії ще довгий час. Режим, який побудував Путін, уже давно закріпився в країні і продовжує займатися розширенням своєї влади на окупованих територіях України.

Морозов зазначив, що населення Росії не володіє реальним впливом на політичні процеси. Він особливо відмітив, що хоч деякі групи населення мають вигоду від політики Путіна, вони залишаються лояльними та готовими підтримувати його і в майбутньому.

Путін, за словами Морозова, планує залишитися при владі не лише до 2030 року, аж до 2036 року. Експерт зазначив, що тривалість правління Путіна залежатиме від багатьох факторів, які неможливо прогнозувати.

«Це все процес, який розрахований надовго. Путін дає нам зрозуміти, що він іде не в одну наступну каденцію, а у дві, тобто плануйте до 2036 року, не до 2030-го. Ось так він собі вбачає цю ситуацію. Ми не можемо сказати, що це все в нього вийде, тому що є багато чинників, які ми не можемо прогнозувати, але Кремль планує так», – сказав Морозов.

Нагадаємо, 18 березня в Росії відбудеться концерт на честь «перемоги» Путіна на виборах президента.

Відзначимо, що сам Путін заявив, що в майбутньому Росію можна передати в руки військових, які брали участь у війні проти України. Він висловив таку думку під час оголошення послання до Федеральних зборів.

Пов'язані новини

  • Путін стає нелегітимним. І це аксіома
  • Вибори в Росії. Чи визнає Захід їх легітимними?
  • У Путіна закінчився термін придатності. Чи похитнеться трон «царя»?
  • Що станеться з Росією після «президентських виборів Путіна»