Скільки заробляє двірник в Україні та світі

Робота двірником, хай і не оцінена настільки гарно як треба, але дуже почесна. Адже саме завдяки складній праці створюється чистота і затишок там, де найчастіше відпочивають сім'ї.

скільки заробляє двірник

Питання, скільки заробляють двірники, залежить багатьох чинників. У середньому заробіток визначається кількістю робочих годин та містом, де працює професіонал.

Щодо зарплати у 2024, то на місяць двірник може отримувати і більше. Зарплата визначатиметься типом зайнятості. Наприклад, у приватних компаніях заробіток може бути в рази вищим, ніж у двірника на державній праці.

Скільки заробляє двірник в Україні?

скільки заробляють двірники

Зарплата двірника в Україні може значно змінюватись в залежності від різних факторів, як:

  • регіон;

  • досвід роботи;

  • тип зайнятості;

  • місце роботи.

Зазвичай зарплата двірника може коливатися від 8000 до 15000 гривень на місяць.

Зарплата може бути вищою, якщо у працівника буде додаткова зайнятість або більш завантажений графік. При цьому є невелика ймовірність кар'єрного зростання.

Скільки заробляє двірник: від чого залежить остаточний дохід

скільки отримує двірник

Остаточні цифри, що заробляють двірники, залежить і від досвіду роботи, і від країни.

Заробіток двірника в Україні може залежати від ще кількох факторів:

  1. Регіон. Рівень заробітної плати може відрізнятися залежно від країни. У великих містах, особливо у столиці, зарплати часто вищі. Ще заробітна плата двірника може залежати від району. Чим більша територія, на якій працює двірник, тим вищим може бути і дохід.

  2. Досвід роботи. Чим більший досвід роботи у двірника, тим вище може бути його заробіток. Досвідчені фахівці зазвичай цінуються вище. Вони також мають більше можливостей для заробітку в плані кар'єрного зростання.

  3. Тип зайнятості. Заробітна плата може змінюватись в залежності від того, працює двірник постійно на одному об'єкті або надає послуги на різних територіях. Графік також істотно впливає дохід двірника.

  4. Умови праці. Якщо двірник виконує складніші та відповідальні обов'язки, це може вплинути на рівень його заробітку. Про умови варто домовлятися заздалегідь і визначати заробітну плату.

  5. Розмір організації. Якщо двірник працює у великій організації або на великій території, його заробітна плата може бути вищою.

  6. Попит на послуги. Рівень заробітної плати може залежати від попиту на послуги двірника у конкретній локації. Територія може бути різною, а тому складність роботи.

  7. Додаткові навички. Додаткові навички, такі як обслуговування обладнання або вміння виконувати різні види робіт, також можуть впливати на заробіток.

Саме від поєднання цих факторів залежить, скільки отримує двірник у будь-якій точці країни.

Скільки отримує двірник: порівняння з іншими країнами світу

скільки заробляє двірник

Заробіток двірника може відрізнятися залежно від держави, регіону, рівня розвитку та інших чинників. Приклад зарплат двірників в інших країнах світу:

  1. У США зарплата двірника може змінюватись від 20 000 до 40 000 доларів на рік, залежно від досвіду, регіону та масштабу обов'язків. Загалом у США ця робота відноситься до середнього сегмента.

  2. У Великій Британії заробітна плата двірника може становити від 15 000 до 25 000 фунтів стерлінгів на рік.

  3. У Німеччині двірники можуть заробляти від 20 000 до 30 000 євро на рік.

  4. У Канаді зарплата двірника може змінюватись від 25 000 до 40 000 канадських доларів на рік.

  5. В Австралії двірники можуть розраховувати на заробіток від 40000 до 60000 австралійських доларів на рік.

скільки отримує двірник

В іншому зарплата двірника залежить від його працьовитості та зайнятості.