Скільки заробляють на Новій Пошті на місяць

Нова пошта з кожним роком б'є всі рекорди за кількістю нових клієнтів. Що й не дивно, адже вона працює досить надійно та швидко. В Україні конкурентів саме цій пошті практично немає. 

Саме тому штат Нової майже постійно зростає. Питання, скільки заробляють на Новій пошті, може стати хорошим аргументом для тих, хто тільки збирається подавати своє резюме на вакансію. Важливо одразу зазначити, що скільки отримують на Новій пошті, залежить від графіка, посади та супутніх факторів. У середньому зарплата в Новій пошті досить висока по Україні. 

Скільки можна заробити на Новій пошті? 

Нова пошта, як приватне підприємство, постійно розвивається. Ще кілька років тому у неї було тільки кілька великих відділень у великих містах, а сьогодні завдяки цій пошті посилки можуть отримати навіть клієнти в невеликих селах. 

 скільки заробляють на Новій почті

Перше, що потрібно знати про Нову пошту, вона одна з перших почала набирати співробітників без будь-якого досвіду. Тобто керівництво компанії зацікавлене у зростанні та професійному розвитку своїх працівників. При цьому зарплата в день чи в місяць, відповідна. Чим більше на себе відповідальності бере працівник, тим більше отримує. Тобто зарплата може збільшуватися. 

На Новій пошті можна заробити і за рахунок кар'єрного зростання. Воно також залежить тільки від працівника та його ініціативності. 

Якщо подивитися на цифри у 2024 році, то зарплата на Новій пошті більш ніж гідна. Загалом мінімальна зарплата, наприклад, прибиральника, становить трохи більше ніж 5-6 тисяч, але при цьому в такого працівника легкий графік. Менеджер отримує до 15-16 тисяч гривень. Усе залежить від сфери його відповідальності та роботи. 

Кого зазвичай шукають на Нову пошту? 

На Нову Пошту, як і в багатьох інших компаніях, є різноманітні вакансії та можливості для трудового працевлаштування. Напряму це залежить від завантаженості відділення.

Кого зазвичай шукають для працевлаштування на Нову пошту:

  1. Кур'єр. Це одна з основних посад у компанії. Кур'єри відповідають за доставку посилок і вантажів до будинку клієнта.

  2. Менеджер по роботі з клієнтами. Вони вирішують питання клієнтів, надають консультації та вирішують проблеми, пов'язані з доставкою.

  3. Логісти відповідають за оптимізацію процесу доставки, він також планує маршрути і вирішує транспортні питання.

  4. Компанія також часто шукає фахівців з інформаційних технологій для підтримки та розвитку своєї інфраструктури.

  5. Фінансовий аналітик. Він займається аналізом фінансових показників і розрахунком витрат.

  6. Маркетолог. 

Загалом на Новій пошті досить часто шукають нових співробітників. Достатньо відкрити сайт пошти або завітати до її відділення, де швидко надають усю необхідну інформацію.

Від чого залежить зарплата працівників Нової пошти? 

Насамперед зарплата працівника Нової пошти безпосередньо залежить від рівня відповідальності. Наприклад, оператор Нової пошти несе матеріальну відповідальність, а кур'єр відповідає за збереження вантажу або посилки. У працівників Нової пошти є і додаткові обов'язки. Також у компанії є система штрафів. Вона може вплинути на те, скільки наприкінці місяця отримати працівник Нової пошти. 

скільки отримують на Новій пошті

Щоб розуміти, скільки взагалі можна заробляти на Новій пошті, слід розглянути всі обов'язки працівника. 

Обов'язки працівників Нової Пошти можуть включати різні завдання залежно від їхньої посади та підрозділу компанії. Тобто навіть в одному місті, але в різних відділеннях, зарплата може бути різною. 

Які прямі обов'язки у різних працівників Нової пошти:

  1. Кур'єр. У його обов'язках доставка посилок і вантажів клієнтам в узгоджений час і місце; організація та оптимізація маршрутів доставки.

  2. Менеджер по роботі з клієнтами. В обов'язки входить насамперед розв'язання питань клієнтів, консультація клієнта і підтримка їх у різних питаннях. Також менеджер займається вирішенням конфліктних ситуацій і вирішенням проблем.

  3. Логіст. Він планує і координує весь процес доставки. Оптимізація маршрутів доставки та моніторинг руху вантажів також входить до його обов'язків.

  4. ІТ-фахівець. Його основне завдання - підтримка і розвиток інформаційних систем компанії.

  5. Маркетолог. Розробка та реалізація маркетингових стратегій, реклама та просування послуг компанії, а також аналіз ринку входить до обов'язків саме маркетологів. 

Обов'язки різних працівників можуть суттєво відрізнятися. 

зарплата на Новій пошті

У результаті й зарплата також може різнитися. Домовитися про неї, а також про можливість заробляти більше, потрібно під час співбесіди. Важливо також розуміти, що чим краща кваліфікація здобувача, тим кращу посаду можна отримати. Саме так і можна заробити в рази більше, ніж стандартна зарплата кур'єра, оператора або менеджера.