Скільки заробляють у KFC і яка зарплата за годину

Перший і головний конкурент Макдональдса, який слідує за ним по п'ятах, KFC. Загалом така мережа мало чим відрізняється від схожих. Головним аргументом стане і kfc зарплата, яка може бути досить високою. 

Що ще важливо, у такій роботі є чимало соціальної допомоги. Працівники захищені і від різкого звільнення, і від великих і не аргументованих штрафів. 

КФС скільки платять за годину: де і як заробляють у знаменитій мережі? 

Зарплати в мережі ресторанів швидкого харчування значно різняться. Насамперед усе залежить від країни та навіть міста. Саме це є головним фактор, який впливає на рівень доходу різних працівників мережі KFC. 

kfc зарплата

В Україні станом на початок 2024 року середній заробіток працівників становить 214 тис на рік. Відповідно за місяць такий співробітник отримує по 15-17 тисяч гривень. 

Якщо перерахувати на тиждень, то середній заробіток становить 4,4 тис гривень. За годину зарплата працівника становить 111 грн. Виходячи з цих цифр, заробітна плата в кфс мало чим відрізняється від середньої зарплати по Україні. Тобто зарплата кфс більш ніж конкурентна для всього ринку. Разом з цим важливо розуміти, що зарплата в такому місці пов'язана і з певною відповідальністю.

Від чого залежить зарплата в КФС? 

Зарплата в KFC залежить від різних чинників, як-от місце розташування ресторану, посада співробітника, досвід роботи і навіть рівень зарплат у регіоні. Тобто законодавство України безпосередньо впливає на те, скільки отримує той чи інший співробітник мережі. Зазвичай співробітники KFC, включаючи касирів, кухарів та інший обслуговуючий персонал, отримують погодинну оплату. Саме така кфс робота зарплата найпоширеніша у світі. 

Заробітки в KFC можуть бути і вищими, якщо є більше робочих годин або обов'язків. Навіть загальні цифри не дають повне уявлення про те, скільки і хто заробляє. 

Скільки заробляють працівники кфс залежно від посади: 

  1. Касир. Заробіток: зазвичай погодинна оплата, може варіюватися від мінімальної до середньої погодинної ставки (близько 120 грн на годину).

  2. Кухар. Заробіток: також погодинна оплата, може бути трохи вищою порівняно з касиром, особливо якщо є досвід. Утім, на цю посаду беруть і без досвіду, але з певною освітою. 

  3. Менеджер. Заробіток: значно вищий порівняно з погодинною оплатою. Зарплата менеджера в KFC може бути фіксованою сумою на місяць, яка залежить від прибутковості та популярності ресторану.

  4. Спеціаліст з обслуговування клієнтів. Заробіток: він залежить від досвіду та обов'язків, але зазвичай трохи вищий за погодинну ставку касира. На день і на місяць трохи більше, ніж у касира. 

  5. Асистент менеджера. Заробіток: у середньому вищий порівняно з погодинною оплатою, але нижчий, ніж у менеджера.

Зарплати в KFC можуть істотно відрізнятися в різних країнах у зв'язку з відмінностями в рівні життя, стандартах оплати праці, інфляції та інших факторах. Тобто ставка в США і ставка в Україні може бути дуже різною, при цьому компанія (мережа) однакова. Такий нюанс потрібно обов'язково враховувати, обираючи собі ресторан для роботи (першої чи постійної). 

Скільки працівнику KFC пропонують у різних країнах? 

Влаштуватися в мережу ресторанів можна буквально у всіх країнах, де kfc взагалі працює. При цьому можна розраховувати на відповідно різні ставки та запропоновані посади. Для прикладу в США більше вимог до кухаря, а в Україні достатньо пройти курси кухаря.  

Приклади зарплат:

  1. Країни з високим рівнем життя. У таких країнах і вищі середні зарплати. Тому й заробітні плати в KFC можуть бути вищими. Прикладом може слугувати США, Канада або країни Західної Європи. Там найбільша ставка з оплати праці. 

  2. Країни із середнім рівнем життя. У таких країнах будуть середні зарплати, або для деяких регіонів навіть низька. Приклад, мережа ресторанів у Латинській Америці, Азії. 

  3. Країни з низьким рівнем життя. У таких країнах заробітні плати в KFC можуть бути порівняно нижчими. Саме тому на таку роботу можуть взяти студентів або новачків. Така ситуація може скластися в Африці або Південно-Східній Азії.

  4. Африці або Південно-Східній Азії.

Загалом, щоб дізнатися про всі нюанси оплати праці, потрібно звертатися безпосередньо в kfc. 

зарплата кфс

Що ще важливо знати, так це працевлаштування в мережі ресторанів швидкого харчування не завжди обіцяють стабільну зарплату. Для новачків вона може бути одна, а для працівників з досвідом, ставка може бути і вищою. Саме тому так важлива співбесіда, де потенційний працівник може виставити себе в кращому світлі. Досвідчені працівники також можуть розраховувати на бонуси, різні надбавки. 

Загалом, робота в такому ресторані може стати легким стартом. Саме так можна набратися досвіду, щоб потім знайти нову роботу з вищою зарплатою. Саме такого плану дотримується багато працівників мережі kfc.