Снайпер розповів, що брешуть російські командири своїм бійцям, аби ті йшли у м’ясні штурми

Снайпер розповів, що брешуть російські командири своїм бійцям
Снайпер розповів, що брешуть російські командири своїм бійцям

Український снайпер Енейко розповів, як російські командири вигадують історії, щоб підштовхнути своїх бійців до мартирства. Вони наказують їх проходити через трупи своїх товаришів, щоб створити ефект піраміди з трупів. Енейко загадково запитує, чому росіяни настільки безглуздо гинуть.

Відповідь на це питання снайпер отримав від своїх українських побратимів, які перехопили в полон російського офіцера. Командування російської армії розповідає своїм солдатам, що українці насправді гинуть, а самі росіяни переодягаються в українські форми, щоб налякати противника. Також українці на своїй техніці роблять зображення літери Z.

Розвідники показали полоненому відео, на якому загинули його співвітчизники. Він впізнав своїх товаришів, але командування розповіло йому, що ті виконали своє завдання і повернулися додому. Енейко зрозумів, наскільки викривлене уявлення росіян про реальність через пропаганду.

Також варто згадати, що в Росії у депресивних регіонах родини військових мріють про похоронку, оскільки це означає грошові виплати.

За словами військового експерта, війна в Україні триватиме ще декілька років, але ЗСУ зможуть поступово отримати перевагу до 2024 року. Командир бригади Андрій Білецький вважає, що перемога полягатиме в неготовності Росії продовжувати бойові дії проти України.

Читайте також