Що можна побачити на Сейшелах

Красиві пляжі та коралові рифи
Красиві пляжі та коралові рифи

Свого часу Сейшели, як і Мальдіви, стали синонімами дорого відпочинку. Проте цей час пройшов і сьогодні вже кожен турист може складати план, що подивитися на Сейшелах. Такий відпочинок доступний та цікавий.

Також план, Сейшели що подивитись, може підійти для дітей та для сімейних пар. При цьому вдасться відвідати чимало цікавих місцин. Також потрібно обовʼязково познайомитись з кухнею цього регіону, адже вона надзвичайно смачна. 

Окремо варто подумати, що подивитися на Сейшелах за 2 дні чи що подивитися на Сейшелах за тиждень, тобто тур може бути цікавим в будь-якому випадку. 

Що подивитися на Сейшелах? 

Почнемо з того, що Сейшели — це мрія багатьох туристів, і не дарма! Цей архіпелаг з 115 островів, розташований у західній частині Індійського океану, славиться білосніжними пляжами, кришталево чистими водами та неймовірною природою. Сейшели приваблюють туристів з усього світу своєю екзотичною красою, спокійною атмосферою та великою кількістю цікавих місць. 

Сейшели, що подивитись

Окрім неймовірної природи, Сейшели також можуть похвалитися багатою культурною спадщиною, що відображає змішання африканських, азійських та європейських впливів.

На Сейшелах можна відвідати колоритні вуличні ринки, де продаються свіжі фрукти, морепродукти та спеції. Особливе місце в місцевій кухні займають страви з риби та морепродуктів. Обов’язково спробуйте традиційні сейшельські каррі з морепродуктами та гострі страви з кокосовим молоком. Загалом, Сейшели можуть здивувати. 

Пляжі Сейшелів: ідеальний відпочинок на березі океану

Сейшели відомі своїми неперевершеними пляжами, що вважаються одними з найкрасивіших у світі. Їхній унікальний пейзаж, де пальми спускаються до самісінької води, а гранітні валуни формують природні басейни, робить ці місця особливими.

відпочинок на Сейшелах

Анс Сурс д'Аржан (Anse Source d'Argent)

Цей пляж, розташований на острові Ла-Діг, часто називають найфотографованішим у світі. Великі гранітні валуни, м'який білий пісок та спокійні води створюють неймовірну картину, яку просто неможливо забути. Завдяки дрібним водам Анс Сурс д'Аржан ідеально підходить для відпочинку з дітьми або для неквапливого плавання.

Пляж Бо Валлон (Beau Vallon)

На головному острові Мае знаходиться популярний серед туристів пляж Бо Валлон. Його довга берегова лінія, лагідні хвилі та безліч варіантів водних розваг роблять це місце ідеальним для активного відпочинку. Тут можна зайнятися дайвінгом, віндсерфінгом або просто насолоджуватися теплими водами Індійського океану.

Острів Праслін: заповідники та унікальні рослини

Острів Праслін, другий за величиною на Сейшелах, відомий своїми національними парками та унікальною рослинністю. Саме тут росте знаменитий коко-де-мер, одна з найбільших кокосових пальм у світі.

найкращі місця на Сейшелах

Долина Май (Vallée de Mai)

Долина Май, що входить до списку Світової спадщини ЮНЕСКО, є одним з найпопулярніших туристичних напрямків на Сейшелах. Цей первозданний ліс є домом для рідкісних видів флори та фауни, включаючи пальми коко-де-мер. Прогулянка через долину подарує вам незабутні враження: ви побачите екзотичні рослини, птахів та інших мешканців цього унікального середовища.

Пляж Анс Лаціо (Anse Lazio)

На острові Праслін розташований ще один знаменитий пляж — Анс Лаціо, який часто називають найкращим пляжем у світі. М'який білий пісок, бірюзові води та навколишні скелі створюють ідеальні умови для відпочинку та купання. Це місце підходить як для спокійного відпочинку на сонці, так і для дайвінгу та снорклінгу.

Національний парк Морн Сейшельський: гори та джунглі

найкращі локації Сейшелів

Якщо потрібен активний відпочинок, то обов'язково варто відвідати національний парк Морн Сейшельський на острові Мае. Цей парк займає більшу частину острова і пропонує туристам численні маршрути для піших прогулянок та походів.

Підйом на пік Морн (Morne Seychellois)

Морн Сейшельський — найвища точка Сейшелів, яка піднімається на 905 метрів над рівнем моря. Похід до вершини піку дозволить вам насолодитися неймовірними панорамами на острови та океан. Дорогою ви пройдете через тропічні джунглі, де можна побачити безліч екзотичних рослин і птахів.

Ботанічні сади

Для тих, хто бажає насолодитися природою без тривалих походів, ідеальним варіантом буде відвідування ботанічних садів на острові Мае. Тут можна побачити рідкісні види орхідей, величезні пальми та інші унікальні рослини, характерні для Сейшелів.

Морські національні парки

Сейшели — це справжній рай для любителів дайвінгу та снорклінгу. Морські національні парки архіпелагу славляться своїм різноманіттям підводного життя: яскраві коралові рифи, екзотичні риби та навіть морські черепахи чекають на вас у цих кришталево чистих водах.

Морський національний парк Сент-Анн (Ste Anne Marine National Park)

Один із найбільших морських парків Сейшелів, Сент-Анн розташований неподалік від острова Мае. Тут ви зможете побачити різноманітних морських мешканців під час снорклінгу або дайвінгу. Крім того, ви можете орендувати катамаран або човен для морської прогулянки, під час якої побачите мальовничі острови парку.

Острів Кюр'єз (Curieuse Island)

Острів Кюр'єз відомий своїми велетенськими черепахами, яких можна побачити на спеціальних екскурсіях. Цей острів, що входить до складу морського парку, також має унікальні мангрові ліси та багату підводну екосистему.

Острів Ла-Діг: традиції та автентичність

Ла-Діг — один з найменших і найспокійніших островів Сейшелів, який зберіг автентичність та традиційний уклад життя. Тут можна побачити, як місцеві мешканці виготовляють кокосове масло, рибалять або вирощують фрукти на плантаціях.

Вевеї Пекарі (Veuve Reserve)

Сейшели, що відвідати в першу чергу

Заповідник Вевеї Пекарі на острові Ла-Діг є домом для рідкісного виду птаха — сейшельську мухоловка, який знаходиться під загрозою зникнення. Прогулянка цим заповідником дасть вам можливість побачити цей вид у його природному середовищі та насолодитися спокоєм тропічного лісу.

Візит на плантації

На Ла-Дігу також можна відвідати старі кокосові плантації, де вам покажуть процес виготовлення кокосової олії та інших традиційних продуктів. Це чудова можливість дізнатися більше про історію та культуру острова.

Також крім подорожей по Сейшелах, на цих островах є багато пропозицій стосовно роботи — більше варіантів роботи на островах та в Африці на сайті Layboard.com.

Читайте також

Що подивитися в Тунісі самостійно
сьогодні, 16:00 102 переглянули
Туніс красиві пляжі і архітектура
Що можна подивитися в Малі Мальдіви
вчора, 14:01 236 переглянули
Малі Мальдіви - розкішний тропічний рай
Що подивитись в Ірландії за 4 дні
11.10.2024 - 19:00 574 переглянули
Що подивитись в Ірландії за 4 дні