Що подарувати співробітникам на Новий рік?

Що подарувати співробітникам на Новий рік?

З наближенням новорічних свят все частіше виникає потреба готувати подарунки. І якщо з рідними ситуація більш зрозуміла, то спеціальні корпоративні подарунки від ROOH стають справжнім порятунком для святкування у колективі. 

Особливість корпоративних подарунків в тому, що їх можна купувати в великій кількості та по досить приємним цінам. При цьому вибір новорічних подарунків досить великий: про це й варто поговорити більш детально. 

Для чого потрібні корпоративні подарунки компанії?

Корпоративні подарунки для компаній можуть слугувати різноманітним цілям й мати також різну користь. 

Чому так важливо взагалі звертати увагу на корпоративні подарунки (що вони можуть дати):

  1. Підвищення лояльності зі сторони працівників. Традиція дарувати подарунки працівникам може сприяти зміцненню їх відданості компанії та підвищенню рівня задоволеності роботою.
  2. Мотивація та винагородження. Корпоративні подарунки можуть використовуватися як інструмент мотивації для досягнення високих результатів або слугувати формою винагородження за досягнення конкретних цілей.
  3. Вручення подарунків може сприяти формуванню позитивного робочого оточення та підтримці командного духу в компанії.

Корпоративні подарунки головним чином відповідають за встановлення партнерських відносин. Ще вони можуть слугувати рекламою та брендуванням. 

Подарунки можуть слугувати як засіб реклами для підвищення впізнаваності бренду, особливо якщо корпоративний подарунок містять логотип компанії чи брендовий дизайн.

В більшості випадків, потреба купити гуртом подарунки виникає під урочисті події, що мають особливе значення для колективу. Наприклад, таких як річниця компанії, вислуга років працівників тощо. Новий рік також гарний привід, чому варто подбати про якісні подарунки. 

Загалом, корпоративні подарунки можуть відігравати важливу роль у створенні позитивного робочого середовища, підвищенні мотивації та встановленні та зміцненні різноманітних відносин, як всередині компанії, так і поза нею.

Ідеї корпоративних подарунків від ROOH 

На Новий рік гарним подарунком для молодого та прогресивного колективу можете стати рюкзак чи сумка з логотипом. Кожен з цих аксесуарів має свої переваги. 

Рюкзаки із логотипом не тільки стильні, але й дуже зручні. Моделі можуть відповідати моді чи бути максимально класичними та без зайвих деталей. 

 

Їх переваги:

  • функціональність (кілька кишень, багато місця для зберігання та комфорт під час використання);
  • логотип можна розмістити на самому видному місці (наприклад, на передній частині рюкзака).

Не менш популярні в якості подарунку сумки з логотипом. 

pastedGraphic.png

Вони мають свої переваги:

  • різноманітний дизайн (підійдуть молоді, людям з елегантним та стриманим стилем);
  • логотип може мати різну форму, колір та місце розташування;
  • логотип досить вдало можна інтегрувати, як частину дизайну;
  • різноманітний дизайн самої сумки.

Загалом сумки та рюкзаки з логотипом дозволяють створити унікальний дизайн. Такий корпоративний подарунок буде вдалою ідеєю для різних компаній та колективів.