Що відомо про Карлсона з Америки, який взяв інтервʼю у Путіна

Скандально відомий колишній ведучий американського телеканалу Fox News Такер Карлсон приїхав до Москви для інтерв'ю з російським диктатором Володимиром Путіним. За останній тиждень російські ЗМІ та з-канали згадали Карлсона понад 2 тис. разів. Карлсон заявив, що адміністрація Байдена намагалася завадити цьому інтерв'ю. Він також назвав американські ЗМІ "корупційними" за їхню неохоту розмовляти з Путіним. Карлсон виступає проти абортів, фемінізму, ЛГБТ і мігрантів.

Такер Карлсон є одним з найвідоміших рупорів російської пропаганди у США. Він є прихильником Трампа і підтримував його під час виборчої кампанії. Він також мав відверті націоналістичні погляди і виступав проти міграції та інших ліберальних ідей. Карлсон збирався розповісти американцям "іншу сторону" інтерв'ю з Путіним, яке зайняло йому багато місяців організації.

Карлсон також звинуватив Україну у співпраці з нацистами під час Другої світової війни. Він розповідав про умови в Україні, які, за його словами, є "тираничними". В своєму шоу він розглядав тему "біолабораторій США в Україні" і заявляв, що вони є "небезпечними". Карлсон також критикував санкції проти Росії, стверджуючи, що вони причиняють шкоду середньому класу США.