Щоб чоловік відкосив від армії: Ребрик захейтили через третю вагітність. Вона відповіла

Щоб чоловік відкосив від армії: Ребрик захейтили через третю вагітність. Вона відповіла

Телеведуча Лілія Ребрик, яка вже втретє вагітна, стала обʼєктом хейту. Спекулювали, що вона забеременіла, щоб дозволити своєму чоловікові Андрію Дику "відкосити від армії та виїхати за кордон". Вона вирішила відповісти на це в своєму Instagram.

Лілія Ребрик звернулася до тих, хто вважає, що дитину можна використати як засіб для ухилення від армії або переселення за кордон: "Чи по-справжньому ви так вважаєте? Ви справді вбачаєте дитину як інструмент досягнення якихось цілей? Подумайте: ви бачите вигоду в тому, що народжуєте дитину! Якими ж принципами ви живете? Тому я вас здивую: люди народжують дітей, бо люблять одне одного! Вони відчувають, що готові народжувати, бо мають змогу надати дітям любов, заботу та виховати їх в сильній щасливій родині. І так, народжують їх в своїй батьківщині! І так, можуть це зробити, оскільки працюють та платять податки", - наголосила вона.

Лілія також порадила ненавистникам "дивитися на світ серцем, а не через призму вигоди".

Співачка Наталія Могилевська, яка вже народиться 48-річною, вперше зізналася, що готова стати матір'ю. За її словами, це бажання виникло в неї лише після початку повномасштабної війни РФ проти України, коли вона познайомилася з чоловіком, який завоював її серце.

Читайте також: