Соцмережі відреагували на скандал із заступником міністра (фото)

Найбільше українцям "припала до душі" фраза про обличчя заступника міністра, яку підлеглим слід упізнавати.

Після скандалу на блокпості в Донецькій області із заступником голови МВС Олександром Гогілашвілі користувачі соціальних мереж відреагували не лише критикою поведінки чиновника, а й мемами.

Користувачі оцінили фразу Гогілашвілі "Заступник міністра з таким ї***алом, як у мене, він один всього", і вона пішла в народ.

 

Нагадаємо, Олександр Гогілашвілі потрапив у скандал 11 грудня під час поїздки до зони ООС.

Після зупинки поліцією його авто він почав погрожувати та ображати правоохоронців. Глава МВС Денис Монастирський ініціював проведення розслідування цієї події. Пізніше Гогілашвілі вибачився за свою поведінку.

"Безумовно, хочу вибачитися за свою зайву емоційність", - написав він у Facebook.

У неділю, 12 грудня, президент Володимир Зеленський відреагував на інцидент із заступником міністра, вважаючи, що чиновника має бути звільнено. У понеділок, 13 грудня, випливло ще одне скандальне відео, в якому фігурує Гогілашвілі. У листопаді його авто зупинили патрульні для перевірки документів. Той у відповідь вибухнув тирадою з образами.

Також 13 грудня ЗМІ повідомили, що Кабінет Міністрів звільнив Олександра Гогілашвілі. Також стало відомо, що його внесли до бази Миротворця.