Шотландія продає безлюдний острів за понад $637 тис.: на ньому розташований будинок

Острів у Шотландії з будинком
Острів у Шотландії з будинком

Шотландія продає безлюдний острів з будинком за понад $637 тисяч

Згідно з інформацією з The Times, Шотландія продає цілий безлюдний острів з невеликим будинком за понад $637 тисяч. Щоб дістатися до острова, треба пройти 35-хвилинний шлях на човні до материкової частини. У єдиному будинку на острові є лише одна житлова кімната, а запасів питної води немає. Окрім того, тут можуть відбуватися сильні шторми зі швидкістю до 160 км/год.

Проте, будинок із вересковим дахом та власний острів площею 36 га у невідомий куточок Шотландії є винагородою за такі обмеження, стверджують в The Times. Оголошення також зазначає, що перевагою для інтровертів буде відсутність сусідів, галасливих компаній та комах на острові.

Острів Мулаграх продають з метою знайти власного сучасного Робінзона

Острів Мулаграх, який є найпівнічнішою точкою Літніх островів, також доступний для продажу. Він розташований від рибацького порту Улапул до Високих Островів. The Times називає його архіпелагом і мріє знайти сучасного Робінзона, який купить острів.

Безпритульних людей вислали з Единбурга через концерти Тейлор Свіфт

Нещодавно вислали безпритульних людей з Единбурга, щоб звільнити місце для туристів перед концертами Тейлор Свіфт. Зазвичай бездомним пропонують тимчасове житло в готелях, але через дефіцит житла, спричинений концертами, людей виштовхують з міста.

Шотландія надає безкоштовні засоби інтимної гігієни для жінок

Шотландія стала першою країною, яка надає жінкам безкоштовні засоби інтимної гігієни. Влада обіцяє понад 1000 пунктів з такими засобами на всій території країни. Їх можна знайти за допомогою спеціального додатка "PickupMyPeriod".

Читайте також