Співачка Камалія розповіла, хто зруйнував її шлюб із Захуром

Фото співачки Камалії з чоловіком Захуром
Фото співачки Камалії з чоловіком Захуром

Українська співачка Камалія стверджує, що винуватицею її розлучення з Мохаммадом Захуром є Тетяна, дочка свого колишнього чоловіка. Вона заявила про це в інтерв'ю "Фокусу".

Камалія стверджує, що образи стали причиною проблем у їхньому шлюбі. Одна з помилок Захура полягала у тому, що він привів Камалію і їхніх двох доньок під один дах зі своїми дітьми від першого шлюбу.

Якщо з його сином у мене склалися добрі стосунки, то його дочка від початку ставилася до мене ревниво і, навіть не знаючи мене, не хотіла ні знайомитися, ні спілкуватися, - розповіла Камалія.

Дочка Захура жила у Великобританії у будинку, який належав її батькам. Вона вимагала, щоб нова дружина свого батька не з'являлася в цьому будинку.

На початку вторгнення російських військ в Україну Камалія відмовлялася їхати до будинку, де жила дочка Захура, але її чоловік наполягав.

На початку повномасштабної війни всіх іноземців, британців попереджали про необхідність покинути Україну. Він поїхав із дітьми, а я не хотіла нікуди їхати, тим паче в той будинок. Але коли діти почали телефонувати, плакати: "Мамо, будь ласка, приїжджай, тебе там уб'ють", я не мала вибору, окрім як поїхати до Лондона під один дах із його дочкою, - зізналася Камалія.

У будинку, де жила дочка Захура, разом з Камалією і її доньками жило багато інших людей.

Дочка чоловіка постійно втручалася у життя сім'ї та створювала неприємності, за словами Камалії.

У нас з дочкою Захура почалися конфлікти. Коли сталася остання сутичка, ситуація дійшла до того, що ми майже почали битися фізично. У червні 2022 року я зібрала речі і заявила, що більше не повернуся сюди, і поїхала назад в Україну. Захур почав шукати інше житло, але в Британії це тривалий процес, - розповіла співачка.

Вирішення розлучитися було ухвалено після того, як дочка Захура заявила, що підстриже волосся доньок Камалії.

Коли я запитала Захура, чому таке рішення було прийнято без мене, він емоційно відповів: "Ти хочеш, щоб я кинув свою дочку? Тоді я швидше розлучуся з тобою, ніж кину її", - зізналася співачка.

Камалія заявила, що це остаточне розлучення і воно було здійснено за шаріатом, яким був укладений їхній шлюб.

Нагадаємо, розлучення Камалії викликало бурхливі обговорення в мережі. Вона підкреслила інтерес до цієї теми та натякнула на можливе повернення до Мохаммада Захура.

Читайте також