Спреї для волосся: види та особливості використання

Спреї для волосся: види та особливості використання

Грамотний догляд за волоссям вимагає використання безлічі косметичних засобів, які забезпечать здоров'я, міцність і привабливий зовнішній вигляд ваших локонів. Одними з найважливіших доглядових засобів по праву вважаються спреї для волосся. При цьому їхня ефективність безпосередньо залежить від призначення, фірми-виробника та складу товару. Купити професійний спрей для догляду волосся ви зможете в інтернет-магазині A.S. Laboratory, а ми розповімо про різновиди таких засобів та правила їх застосування.

Які бувають спреї для волосся?

Професійні засоби догляду за волоссям представлені в широкому асортименті. Усі спреї можна умовно поділити на кілька груп:

  • термозахисні – виготовлені на основі захисних компонентів, які обволікають волосся та запобігають їх руйнуванню в процесі використання різних термічних засобів укладання;
  • для надання обсягу – такі продукти підходять для будь-яких локонів та використовуються з метою збільшення прикореневого обсягу;
  • для укладання – такий спрей сприяє гладкості рівних пасом або посиленню завивки локонів;
  • незмивний спрей-кондиціонер – забезпечує блиск волосяного покриву та полегшує розчісування;
  • відновлювальний та зволожувальний – універсальні косметичні засоби, які мають ефекти кондиціювання, тонізують волосяні цибулини та сприяють їх відновленню.

Окремим типом є лікувальний спрей, який має терапевтичний ефект. При виборі того чи іншого засобу бажано проконсультуватися з лікарем-дерматологом, який порадить профкосметику, що підходить для вашого типу волосся.

Як користуватися спреєм для волосся?

Після підбору доглядового засобу, який підійде за складом до типу вашого волосяного покриву, саме час розв'язати питання з особливостями його використання. Тут усе досить просто:

  1. Розпиліть склад на повністю сухі або трохи вологі локони.
  2. Наносьте рідину лише на довжину, якщо в інструкції не вказано інше.
  3. Розчешіть за допомогою масажного гребінця або почніть термоукладання.

Порада! Для кращого засвоєння складу бажано нахилити голову та тримати розпилювач на відстані 15 см. Також важливо розуміти, що спрей не замінить інші доглядові товари. З повним списком такої косметики ви зможете ознайомитися на сайті інтернет-магазину A.S. Laboratory, де також можна замовити професійні засоби для догляду за шкірою обличчя та тіла.