Стали відомі подробиці зустрічі принців Вільяма та Гаррі

Принц Вільям та принц Гаррі
Принц Вільям та принц Гаррі

Принци Вільям і Гаррі зустрілися на пам'ятній службі за своїм дядьком, але не спілкувалися між собою, повідомили очевидці.

Преподобний Тансі, який провів службу, зазначив, що обидва принци були присутні, але не пам'ятає, щоб вони розмовляли.

Тільки коли я вітав парафіян після служби, принц Вільям потис мені руку, а потім так само швидко це зробив і принц Гаррі. Це було приємним сюрпризом, що вони обоє прийшли

Преподобний Тансі також коментує відсутність взаємодії між братами, зазначивши, що багато інших членів сім'ї та друзів спілкувалися з ними.

Принц Гаррі прилетів з Каліфорнії спеціально для участі в службі, хоча раніше він не планував відвідати похорону, щоб уникнути зустрічі зі своїм братом.

Нагадаємо, що принц Гаррі розповів про причину розбіжностей з королівською родиною.

Король Великої Британії Чарльз III повернувся до громадянських обов'язків після діагностики раку в лютому. Він разом з королевою Каміллою відвідав онкологічний центр Macmillan при лікарні Університетського коледжу.

Крім того, принцеса Уельська Кейт Міддлтон більше не хоче брати участь у скандалах, пов'язаних зі сваркою королівської родини з принцом Гаррі та Меган Маркл. Після переїзду герцога та герцогині Сассекських до США та відмови від королівських обов'язків в Британії продовжуються конфлікти.

Читайте також