Стало відомо, коли відбудеться похорон Алена Делона

Зображення похорони Алена Делона
Зображення похорони Алена Делона

Ален Делон бажав, щоб на його похороні були присутні лише родичі, але його сім'я не виконала його бажання. Натомість на церемонії прийдуть 40 друзів і членів сім'ї, включаючи його дітей. Поховання відбудеться в містечку Душі, на собачому цвинтарі, поруч з його 35 улюбленими собаками, цього він найбільше хотів.

Але екс-дружина Делона Хіромі Роллін бажала бути присутньою на прощанні. Проте, діти актора не погодилися на це, тому що вона катувала їх батька, як фізично, так і морально. Більше того, Хіромі часто сварилася з родичами Алена, тому відносини в сім'ї були напруженими. Також колеги зі світу кіно проведуть окрему церемонію прощання з Делоном, щоб вшанувати його пам'ять.

Нагадаємо, що у віці 88 років помер французький актор Ален Делон. Це сталося в його маєтку в містечку Душі, що знаходиться більш ніж за 130 км на південь від Парижа.

Актор розпочав свою кар'єру в 1957 році. Серед найвідоміших фільмів, в яких він знявся, це "На яскравому сонці", "Рокко та його брати", "Леопард", "Нескорений", "Самурай", "Сицилійський клан" та інші. Хоча Делон ніколи не знімався в Голлівуді, він був популярний не лише в Європі, але й у США і Азії.

Як повідомлялося, в квітні 2024 року президент Володимир Зеленський нагородив Алена Делона орденом "За заслуги перед Україною". А в 2022 році актор брав участь в інтерв'ю з Зеленським та цитував українського поета Тараса Шевченка під час телевізійної програми.

У 2022 році Ален Делон також приєднався до проєкту солідарності з українським народом від журналістської команди Cyril Viguier та посольства України у Франції.

Раніше було повідомлено, що Ален Делон вперше від 2021 року з'явився на публіці з однією метою: підтримати Україну в боротьбі з агресором. "Те, що відбувається в Україні, мене глибоко засмутило і зворушило, тому я борюся за українців", - розповів він.

Читайте також