Стало відомо, що Путін робитиме у свій день народження

Путін святкує день народження
Путін святкує день народження

У свій день народження Володимир Путін зустрінеться з лідерами країн Співдружності Незалежних Держав. Це повідомляє російська преса.

Лідерів країн СНД приїдуть до Москви на саміт, який відбудеться наступного тижня, 7 жовтня.

«Особливо святкового нічого не буде. О пів на день у нього (Путіна - ред.) будуть непублічні робочі зустрічі, і ввечері, дійсно, будуть глави держав СНД у президента. Ми додатково вам все повідомимо», - сказав речник Путіна Дмитро Пєсков.

Пєсков зазначив, що «наступного тижня буде повноформатне засідання Ради глав держав-учасниць СНД з досить повним порядком денним».

7 жовтня Володимиру Путіну виповниться 72 роки.

Нагадаємо, Путін може відвідати Катар. Про це повідомив посол Катару в РФ Ахмед бен Насер бен Джасім Аль Тані. Москва та Доха зараз обговорюють дату можливої поїздки глави Кремля до Катару, а також час візиту катарського еміра Таміма бен Хамада Аль Тані до Росії. До слова, у червні президент України Володимир Зеленський провів переговори в Катарі з шейхом Тамімом бін Хамадом Аль Тані.

Стало відомо, що російський режим вирішив збільшити витрати на утримання свого президента Володимира Путіна у 2025 році. Збільшення витрат обійдеться російським платникам податків майже у 31 млрд рублів, що вже передбачено у проєкті федерального бюджету на наступний рік.

Також наголошується, що таке збільшення витрат на утримання президента надзвичайно велике порівняно зі зростанням державного бюджету, яке передбачається на 2025 рік.

Нагадаємо, російський президент Володимир Путін підписав закон про підвищення податків, який у найближчі 6 років принесе понад 17 трлн рублів ($120 млрд). Згідно з законопроєктом, ставки податку будуть підвищені для росіян з різним рівнем доходів.

Читайте також