Столичний мільйонер-забудовник пояснив, чому його син не в ЗСУ

Ігор Ніконов: мій син поїхав за кордон до вторгнення, його не можна повернути

Забудовник Ігор Ніконов заявив, що не може вимагати повернення свого сина в Україну, оскільки той поїхав вчитися та жити закордон ще до початку війни. Ігор Ніконов поділився своїми думками у інтерв'ю з Раміною Есхакзай.

Він погоджується з тим, що сини депутатів та заможних людей повинні воювати в лавах ЗСУ та бути в Україні. Однак, у родині Ніконова все склалося інакше: його син поїхав на навчання до Великої Британії до вторгнення та має свій бізнес.

«Син виїхав до війни, він одружений з англійкою. Я не можу від нього вимагати повернутися в Україну», - пояснив Ігор Ніконов.

Ігор Ніконов висловив сором через такі обставини і намагається компенсувати це питання допомагаючи ЗСУ.

Девелопер вважає, що для повернення українців з-за кордону потрібно створити сприятливі умови: високі зарплати та нові робочі місця.

«Зараз, у час війни, якби дали можливість альтернативної служби та планування, де люди могли б застосувати себе, вони б повернулися. Також можна створювати робочі місця при ЗСУ. Постійний прибуток та сервіс допоможуть у формуванні якісної професії», - наголосив Ігор Ніконов.

Ігор Ніконов також зазначив, що після війни людей можна повернути лише рівнем зарплатні. Він вважає, що буде багато роботи, але запрошувати працівників з-за кордону не є доречним, оскільки українці працюють краще за інших.

Ігор Ніконов також розповів, що є співвласником будівлі «101 Tower», яка була зруйнована під час війни. Зараз вона нічого не коштує, хоча раніше її вартість оцінювалася у понад 100 мільйонів доларів.