Біди за Гаррі Стайлсом 

Гаррі Стайлс – сольний співак та ексучасник гурту “One Direction”, відомий ще й своїм вмінням швидко заводити роман. Серед його колишніх є й Тейлор Свіфт, й модель Дженнер. 

Один із найскандальніших романів Гаррі відбувся з Олівією Вайлд. Заради хлопця, який ще й молодший, акторка навіть кинула чоловіка. Проте після яскравого роману було створення спільного фільму, де Олівія виступала режисером. Під час прем'єри стало зрозуміло, що закохані розійшлись. 

Точних причин розставання ніхто не знав, проте досить швидко Гаррі помітили за поцілунками з Емілі Ратаковські. Модель, яка також відома у всьому світу, не так давно розлучилась, бо чоловік їй зраджував. 

Новий роман ятрить й старі рани. Олівія навіть не приховує, що роман колишнього її розчарував. Вона з Емілі ще донедавна були подругами, а тому така ситуація стала великою неприємністю. Для акторки така поведінка подруги – зрада. Вона втратила не тільки коханого (вони були разом з 2021 по 2022 рік), але й подругу. 

Після розставання пари, як повідомляють інсайдери, Гаррі та Емілі підтримували дружні відносини. Подруга навіть захищала Олівію, коли на неї нападали фанати чи журналісти. Подруги навіть відвідували концерт Гаррі, поки він ще зустрічався з Вайлд. 

Інсайдери також повідомляють, що Емілі просить пробачення у подруги. Вона зробила помилку та відчуває провину. Олівія, за чутками, хоче бути від всього якомога далі. Невідомо, чи після зради дружба зірок відновиться.