Стрілець Коростильов розповів про отруєння перед фіналом Олімпіади

Стрілець Коростильов розповів про отруєння
Стрілець Коростильов розповів про отруєння

Останній фінал з кульової стрільби завершився для України сьогодні. Павло Коростильов зайняв п'яте місце у малокаліберному швидкострільному пістолеті і не отримав нагороди. У перших чотирьох серіях наш спортсмен продемонстрував гарну гру і обіймав 2-4 позицію. Однак, через не найкращий виступ у заключній серії, Павло впав на п'яту позицію, на якій його і завершився змагання.

Після закінчення змагань журналісти від Суспільного спілкувалися зі стрільцем щодо підготовки до Олімпійських Ігор, умов проживання та його подальшої кар'єри.

Результат? Наче так, непоганий. Якби не ця ситуація з отруєнням, могло бути краще. Несильний результат у фіналі, можна було б боротися навіть за золото, - оцінив свій виступ атлет.

Павло розповів, що він отруївся вчора перед фіналом і це сказалося на його виступі.

Враження від Олімпіади у порівнянні з попередніми? Набагато гірша, в усьому. По організації, тиру, що нас взагалі запхали сюди, в місто Шатору, яке біля 300 км від Парижа, хоча могли б у Парижі зробити тир. У Токіо ж зробили і там все було краще.

Також, Павло скаржився на недотримання санітарних норм. Він зазначив, що навіть у селищі, де вони виступали на змаганнях, є проблеми з чистотою і недостатнє функціонування кондиціонера.

Про свої плани на наступну Олімпіаду, яка відбудеться у Лос-Анджелесі у 2028 році, Коростильов поділився таким чином:

Чи є бажання виступати на наступній Олімпіаді? Взагалі хочеться поїхати у Лос-Анджелес та виступати далі. Просто фортуна обійшла мене боком. У мене тривалий період були проблеми з рукою і реабілітація. Підходили так, щоб не нашкодити, не у повному обсязі. Загалом нормально.

Нагадаємо, що Сергій Куліш здобув срібну медаль за Україну у змаганнях з малокаліберної гвинтівки з трьох положень.

Олімпіада-2024. Медальний залік

Читайте також