Суспільне забронювало чотири сотні своїх працівників

Суспільне заброньовало 400 працівників від мобілізації

Голова наглядової ради Суспільного Світлана Остапа повідомила, що 400 працівників мовника заброньовано від мобілізації. Зазначено, що пріоритетно заброньовані ті, хто виробляє інформаційний контент. Остапа також наголосила, що з 3650 працівників Суспільного понад 100 пішли боронити Батьківщину.

«Всі такі пости народних депутатів, про які йшлося вище, я вважаю втручанням в роботу і редакційну політику мовника», – заявила Остапа.

Голова наглядової ради також прокоментувала критику народної депутатки Мар'яни Безуглої, яка закликала до оптимізації бюджетних каналів. Остапа підкреслила, що Суспільне є наймолодшим суспільним мовником Європи і працює в рамках законодавства. Вона також зазначила, що з 2017 року не отримували повну суму з держбюджету.”

Народна депутатка Безугла наголосила, що країна має у порівнянні з іншими країнами надто багато державних каналів, які споживають великі кошти. Також вона висловила думку, що потрібно лише один державний канал для надання інформації. Однак Остапа вважає, що така ідея є втручанням в редакційну політику мовника.

Читайте також:

  • Телемарафон «Єдині новини». Хто зірвав джекпот на пів мільярда
  • «Говорит и показывает Киев». Хто заробляє на російськомовному державному каналі FreeДом
  • А що думаєте про телемарафон ви?
  • Фірташ, Коломойський, Пінчук. Як олігархи розжилися на телемарафоні