Світоліна повернулася в Україну на милицях

Світоліна на милицях в Україні
Світоліна на милицях в Україні

Українська тенісистка Еліна Світоліна повернулася до України після проведеної на нозі операції. Ця травма змусить її пропустити залишок сезону-2024. Спортсменка зробила фото на милицях у центрі Києва і звернула увагу на проблему інклюзивності в нашій країні.

Вона поділилася своїми переживаннями: «Я на милицях і повертаюсь у нормальне життя після операції в Україні. Це не просто – переміщуватися по місту на милицях і вести повноцінне життя.

Нещодавно я відвідала наших військових, які проходять реабілітацію після важких поранень та ампутацій і готуються повертатися додому. А також зустрілася з цивільними людьми, які також потребують інклюзивних умов.

Ці враження та мій особистий досвід спонукали мене писати про безбар'єрність. Я закликаю власників аптек, магазинів, ресторанів, спортзалів і т.д. перевірити, чи можуть люди з інвалідністю скористатися їх послугами або принаймні зайти до приміщень. Просити водіїв не блокувати пандуси біля будівель і не паркувати свої автомобілі на місцях для інвалідів», – написала Світоліна в Instagram.

Нагадаємо, що українська тенісистка Еліна Світоліна пройшла операцію на правій нозі.

Раніше було повідомлено, що 26 серпня розпочався останній турнір Grand Slam цього року – Us Open. У перший день змагань на корти вийшло шість українських тенісисток, включаючи Еліну Світоліну. Проте вона не змогла пройти до 1/8 фіналу.

Читайте також