Світу покажуть створений штучним інтелектом фільм про диктатора Путіна

Світова прем'єра фільму "Путін" польського режисера Патрика Веги

26 вересня відбудеться світова прем'єра художнього фільму "Путін" польського режисера Патрика Веги. Цей фільм був частково знятий за допомогою штучного інтелекту, зокрема технології deep fake.

Прем'єра відбудеться одночасно в 35 країнах, включаючи США та Індію, найбільші світові ринки.

"Повнометражна біографія Володимира Путіна виходить на екрани кінотеатрів світу 26 вересня 2024 року. Фільм про Путіна, створений за допомогою інноваційної технології штучного інтелекту, дебютує одночасно в 35 країнах, у тому числі на основних ринках, таких, як США та Індія, охоплюючи потенційну аудиторію майже 3,2 мільярда людей", - повідомляє РАР.

Цей фільм - неймовірна біографія Путіна, яка показує його життя з дитинства до найважливіших подій його політичної кар'єри. Він охоплює війну в Чечні, терористичні акти в Росії, війну в Україні та інші драматичні події.

Вега зазначив, що команда фільму використала технологію deep fake, щоб перетворити обличчя актора в образ Путіна. Під час створення фільму було проведено серйозну документальну роботу, щоб створити психологічний портрет Путіна. Фільм був знятий у різних країнах, включаючи Польщу, Україну, Сирію, Йорданію, Ізраїль та навіть Росію. Деякі кадри використовуються з реальних документальних матеріалів.

Джерело: Укрінформ