Таємна донька Путіна блогерка Ліза Кривоногих видалила сторінку в Instagram

18-річна мешканка Санкт-Петербурга Єлизавета Кривоногих в силу неблагозвучного прізвища веде блог в Instagram під псевдонімом Луїза Розова. Багато журналістів стверджують, що Ліза є «таємною донькою Володимира Путіна».

Через жахливі дії Путіна дівчину почали цькувати в мережах, називаючи дитиною вбивці та Гітлера. Вона не змогла боротися з хейтерами й видалила свій обліковий запис у Instagram.

Головним фактором, який вказує на спільну ДНК Путіна та Кривоногих, без сумнівів можна назвати неймовірну зовнішню схожість. Можна припустити, що саме тому дівчина практично не публікувала у соцмережах свої фото, а якщо й робила це, то старанно приховувала обличчя.

З початком повномасштабного воєнного вторгнення російських військ в Україну під публікаціями Єлизавети з’являлися негативні коментарі від інтернет-користувачів з усього світу. Люди писали їй загрози та просили вплинути на «батька», який віддає накази вбивати мирних жителів України, включаючи і дітей.

Повідомлення у Instagram були переповнені ненавистю до гітлерівської політики Путіна. Коментатори звинувачували президента не лише у смертях українців і зруйнованих містах, а й у падінні російської економіки, а також злиднях великої кількості громадян РФ.

Журналісти припускають, що Ліза з матір’ю ховаються в розкішному високотехнологічному бункері десь на Алтаї, який обладнаний на випадок ядерної війни для високопосадовців з оточення Путіна.

Мати дівчини 45-річна Світлана Кривоногих. У 90-х роках вона була прибиральницею, а після знайомства з Путіним несподівано стала мультимільйонеркою та однією з найбагатших жінок Росії. У 2003 році вона народила дівчинку неймовірно схожу на президента РФ, проте диктатор ніколи не коментував своє відношення до дитини, а в його оточенні подібні чутки називали провокацією опозиційних журналістів.