Складнощі пізньої вагітності Ліндсі Лохан

У свій час Ліндсі Лохан прожила молодість на повну. Вона багато гуляла на вечірках та навіть полюбляла заборонені речовини. Популярність у 90-х зробила свою справу, та стрімко закінчилась, бо замість фільмів Ліндсі все частіше потрапляла до скандальних новин. Вона навіть сіла за ґрати. 

Потім Ліндсі пропала, майже не знімалась, та її зовнішній вигляд демонстрував всі “гріхи” молодості. Здавалось, нічого хорошого у майбутньому у неї не могло бути. Проте Лохан змогла не тільки змінитись, але й здивувати скептиків. Вона кардинально змінила життя, кинула шкідливі звички та навіть завагітніла. 

У березні стало відомо, що у віці 36 років Ліндсі вперше завагітніла. Ще рік до того вона таємно вийшла заміж за арабського бізнесмена.

Не дивлячись на разючі зміни, організм все ще “згадує” поведінку актриси у молодості. Вагітність проходить відносно нормально, проте емоційний стан актриси нестабільний. Вона часто плаче, але каже, що від радості. 

Прихильники актриси дуже раді, що вона змогла так змінитися та знайти своє щастя. Вони сподіваються, що життя, яке було раніше, ніяк не відобразиться на здоров'ї малюка.