ТЦК спростував відео скандального блогера з нібито побиттям чоловіка у Полтаві

ТЦК Полтавщини спростував відео про побиття працівником

Полтавський обласний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) спростував інформацію про випадок, коли працівник ТЦК, як його стверджували, влаштував побиття цивільного. Відео з цим інцидентом з'явилося у телеграм-каналі Мирослава Олешка, але ТЦК зазначив, що ніякого стосунку до цієї ситуації не має.

За даними ТЦК, увесь цей скандал виник через блогера Олешка, який, находячись за кордоном, систематично публікує відео, дописи, що дискредитують призов на військову службу в Українській армії та закликають українців уникати служби.

Також поліція з'ясувала, що відбулось у цьому випадку. Виявилося, що військовий, який повертався додому з іншої області, зустрів цивільного, який мав певні стосунки з його дружиною. Під час конфлікту учасники відмовилися від написання заяв, пояснень і медичної допомоги.

СБУ повідомила про підозру блогеру Олешку

Також відомо, що Служба безпеки України наклала підозру на Мирослава Олешка за перешкоджання законній діяльності Збройних сил України та використання підробленого документа. Олешко незаконно виїхав з України та веде інформаційно-підривну діяльність проти ЗСУ.

Інцидент у Львові з представниками ТЦК

Раніше вже було повідомлено про силовий інцидент у Львові, коли представники ТЦК затовкли чоловіка у мікроавтобус. За даними відео, чоловік протягом певного часу уникав працівників ТЦК, але його все ж затримали та примусово посадили у машину. Пресслужба Львівського обласного ТЦК вже відреагувала на цей випадок.