Телеведучий Сенічкін перепросив за нецензурну лайку в ефірі (відео)

Сенічкін вибачився за нецензурну лайку
Сенічкін вибачився за нецензурну лайку

Український ведучий Руслан Сенічкін простився за те, що у прямому ефірі скористався нецензурною лексикою.

Ведучий, говорячи про перейменування вулиць Києва, висловив свої думки за допомогою нецензурных слів.

Сенічкін визнає, що не помітив момент, коли його попередила випускова група про прямий ефір. Він розуміє, що така поведінка неприпустима.

«Я розмірковував тільки з колегами над історією сюжету. Якби я знав, що це прямий ефір, я б сказав те саме, але без нецензурних слів. Але мене дійсно обурює ситуація з перейменуванням вулиць і я закликаю розглядати це ширше, глибше, бути розумними, далекоглядними. Врешті, цікавитися історією. Не тією, яку писав для нас Радянський Союз у підручниках», – сказав Сенічкін.

Телеведучий додав, що кожен з нас повинен бути максимально свідомим і не давати жодного шансу російській пропаганді впливати на нас.

Сенічкін розуміє, чому старші покоління прихильники збереження спогадів про російських письменників у громадському просторі.

«Вони не хочуть відмовлятися від того, до чого звикли, в чому жили всі роки. І важко відмовитися від того, у що вірили все життя. Все це ознаки російської імперії. І коли ми сумніваємось, чи залишати ознаки імперії на вулицях наших міст, ми ризикуємо наше майбутнє, майбутнє наших дітей», – підкреслив Сенічкін.

Нагадаємо, українська співачка Христина Соловій, яка нещодавно на сцені в Одесі висловилася нецензурно про стару назву міста, зробила жарт на цю ситуацію. Відповідну заяву оприлюднила Х. Христина Соловій стане перед судом за свої слова на концерті в Одесі. Після виступу співачки Христини Соловій в Одесі місцеві жителі звернулися до поліції, звинувативши артистку у порушенні громадського порядку - використанні ненормативної лексики.

Читайте також

Вода затопила пустелю Сахару (фото)
сьогодні, 17:34 88 переглянули
Пустеля Сахара під водою (фото)