Тендер на ремонт дитсадків на Одещині виграла 20-річна студентка

Дівчина з тендером на ремонт дитсадків
Дівчина з тендером на ремонт дитсадків

Сафʼянівська сільська рада провела закупівлі без використання електронної системи

Сафʼянівська сільська рада в Ізмаїльському районі провела закупівлі на ремонт у двох дитячих садках без використання електронної системи. Обидва контракти були укладені з підприємицею Аміною Замфіровою, студенткою педуніверситету. Про це повідомляє "Антикорупційний вимір" з посиланням на Prozorro.

Управління освіти Сафʼянівської сільської ради уклало дві угоди на ремонт в яслах-садках на суму майже 1,25 млн грн. Це включало роботи з підготовки до опалювального сезону та ремонт санвузла для ясел-садка "Джерельце" у селі Камʼянка, а також ремонт підвалу під укриття у закладі "Золотий ключик" у селі Сафʼяни.

Обидва контракти були укладені без використання електронної системи, прямо з ФОП Аміною Замфіровою.

Сумні сумніви щодо досвіду молодої студентки

Молода студентка Аміна Замфірова зареєструвалася як фізична особа-підприємиця лише 12 липня 2024 року. Тим не менш, це не завадило Управлінню освіти Сафʼянівської сільської ради укласти з нею два контракти на загальну суму майже 1,25 млн грн без жодної конкуренції.

Невідомо, чи має 20-річна студентка будь-який досвід у проведенні ремонтів укриттів чи опалювальних систем.

Нова посада для чиновника, який погодив контракт на купівлю "яєць по 17"

Ростислава Замлинського, який був замісником міністра оборони з питань фінансів та внутрішнього аудиту, тепер призначили послом з особливих доручень Міністерства закордонних справ. Цей чиновник погоджував контракт на купівлю "яєць по 17".

Злочинна група заволоділа 94,7 млн грн "Укрзалізниці"

Правоохоронці викрили злочинну групу, яка заволоділа 94,7 млн грн "Укрзалізниці". Сьогодні фігуранти справи отримали підозри. Про це повідомляє Національне антикорупційне бюро України (НАБУ).

Читайте також