Тенісистка Еліна Світоліна перенесла операцію (фото)

Тенісистка Еліна Світоліна після операції
Тенісистка Еліна Світоліна після операції

Українська тенісистка Еліна Світоліна повідомила, що перенесла операцію на правій нозі. Вона зазначила, що зробить все можливе, щоб повернутися на корт у 2025 році.

«На жаль, мій сезон 2024 року вже в підручниках історії, оскільки сьогодні мені зробили операцію на нозі, щоб усунути давню проблему, яку я намагалася вирішити протягом цього року. Це та сама проблема, через яку мій сезон закінчився у 2023 році та заважав мені протягом більшої частини 2024 року. З цим стало важче впоратися, і це все більше і більше впливало на мене не лише щодо тенісу та тренувань, але й у моєму повсякденному житті. Але зараз», - заявила Світоліна.

Вона висловила впевненість, що зможе повернутися на корт і змагатися на найвищому рівні після одужання. Також, вона подякувала всім за підтримку у цей складний час та з нетерпінням чекає зустрічі з фанатами на кортах у 2025 році.

Варто зазначити, що Еліна Світоліна не змогла пройти до 1/8 фіналу на цьогорічному турнірі Us Open, який стартував 26 серпня. У перший день змагань на корти вийшли шість українських тенісисток.

Читайте також