«Ти відкрив серце для Бога?»: мати полоненого окупанта здивувала реакцією на його дзвінок

Мати полоненого російського окупанта здивувала реакціями під час відеоспілкування з ним. Як повідомив український журналіст Володимир Золкін, його колега Дмитро разом з окупантом на ім'я Іван зателефонували у Росію до матері останнього. Жінка з божевільним поглядом почала говорити про Бога та його дива.

«Дмитре, ви вірите у Бога?... Ванечко, ти відкрив своє серце для Бога, ти бачиш тепер, що він є?», – заявила росіянка.

І окупант, і журналіст здивувалися, чому жінка, вперше побачивши живого сина, вирішила поговорити про Бога, забувши про більш актуальні теми.

Росія забороняла лікувати хворих найманців

Нагадаємо, російське командування не дозволяло лікувати хворих сербських найманців, а також не забезпечувало їх зброєю. Про це розповів найманець Деян Берич, який воював на Донбасі ще з 2014 року, у зверненні, опублікованому в соцмережах.

Росія вербує найманців з Балкан

Зокрема, росіяни шукають людські ресурси не лише шляхом мобілізації на тимчасово окупованих територіях, а й вербуванням найманців за кордоном. Основним регіоном для вербування найманців є Балкани. Одним з відповідальних за це став серб Деян Берич, який проживає у РФ.

До слова, країна-агресор РФ продовжує вербувати людей на війну проти України. Як наслідок – на фронті з'явилися бойовики із Куби. Вони підписали контракт із Міноборони РФ через військкомат Тули та інших міст.