Тиха розкіш українського бренду The Lace

Тиха розкіш українського бренду The Lace
Тиха розкіш українського бренду The Lace

Топовий fashion-тренд 2023: тиха розкіш, свідома відмова від демонстрації фірмових лейблів, принтів та показного гламуру. Стильний одяг з льону українського бренду The Lace ідеально вписується в новий образ впевненої у своїй бездоганності леді.

У чому суть стилю quiet luxury?

Тиха розкіш притаманна європейській аристократії та сім'ям зі «старими грошима» – створеним поколіннями предків надійним фінансовим добробутом. Немає потреби демонструвати багатство та витрачені на гардероб гроші: хто знає – зрозуміє. Ідеально передає дух непомітної розкоші поправка героїні фільму «Матч-пойнт»: той светр не з кашеміру, а з вовни вікуньї.

Основа стилю – бездоганна якість. Ці речі поза часом, вони зберігають актуальність десятиліттями, легко комбінуються з базовим, круїзним та коктейльним гардеробом. Це сукні, жакети та спідниці з ідеальними швами та кроєм, з натуральних тканин, у спокійній кольоровій гамі.

Льняна літня колекція бренду The Lace

Натуральний льон пропускає повітря, захищає від яскравого сонячного проміння, гіпоалергенний, тактильно приємний матеріал. Одяг із льону – перевірена століттями класика, яка у наш час синтетики перейшла до розряду преміумкласу. Сукня або костюм з льону без зайвих принтів та декору підкреслює фінансову спроможність та звичку до речей найкращої якості.

Базові кольори літньої колекції із льону The Lace:

  • молочний – матовий, приглушений білий без сліпучого блиску;
  • чотири безтурботні відтінки пустелі – бежевий, кемел, капучино, кремовий;
  • фуксія – яскрава без агресії, оптимістична, соковита, доброзичлива;
  • чорна класика, універсальна ахроматична база.

Колекційні моделі The Lace легко комбінувати. Молочний літній тренчкот поєднується з чорним костюмом або мінісукнею кольору фуксії. Чорна накидка-кімоно створює кілька інтонацій з бежевим сарафаном, чорними штанами та топом, спідницями міні та міді відтінку молока.

Актуальні рішення літньої колекції з льону The Lace

Класика не буває нудною, вона легко адаптується до ритмів часу. Чорна «селянська» сукня з ліхтариками та квадратним вирізом, спідниця міді з розрізом або сарафан з відкритою спиною зберігають свою привабливість незалежно від капризів моди.

Автори The Lace тонко поєднали модні деталі та базові елементи крою: кімоно, кроп-топ на запах із довгими смужками тканини, сукню-бандо, короткі шорти, сукню-сорочку з елементами етніки. Тиха розкіш в українській інтерпретації набуває особливого шарму.