"Тільки українець": Jerry Heil розповіла, чому у неї нічого не вийшло з хлопцем з Індії

Українська виконавиця Jerry Heil (Яна Шемаєва) розповіла про те, як вона намагалася в США побудувати відносини з хлопцем з Індії, і чому у неї нічого не вийшло.

Вона пожартувала, що в Україні побоювалася ходити на побачення, оскільки боялася, що її просто використовують для піару, а в США вирішила спробувати, розповіла вона в інтерв'ю програмі "Як ти?".

Зокрема, Яна розповіла, як взагалі познайомилася зі своїм залицяльником.

"Квартира, в якій я живу, - це такий квадратний будинок, всередині дворик. І моє вікно навпроти його вікна. Це дійсно романтично, він приніс записочку мені під двері. Пише: "Я бачу, що ти готуєш, ми можемо разом щось приготувати. Друзі кажуть, що я симпатичний, прогуляймось" - розповіла вона.

Але після побачення Шемаєва зрозуміла, що у неї повинен бути тільки хлопець-українець.

"Я оточена з усіх боків контекстом про Україну. Максимум, що може сказати цей хлопець, що він дуже підтримує Україну. "Українці такі молодці". У цей момент мені стає сумно, Я розумію, що ми не про одне і те ж, у нас немає точок дотику зараз" - пояснила Jerry Heil.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Вона також пожартувала, що "каса все ще вільна" і вона чекає перший крок від чоловіка. Співачка сказала також, що такі кроки, як правило, роблять військові, але до таких стосунків вона точно не готова - вона сприймає українських військових, як неземних героїв.

"До війни я взагалі боялася ходити з кимось на побачення, тому що ти ніколи не знаєш, людина тебе кличе, тому що йому прикольно погуляти з дівчинкою, яка трохи популярна... кличе Яну або Jerry Heil. Було таке відчуття, що мене трішечки поюзали" - резюмувала вона.

21 жовтня 2022 року блогер і виконавиця Jerry Heil відзначила 27 років. Починала співочу кар'єру з відео, в яких переспівувала хіти Adele і груп "Океан Ельзи" і "Бумбокс". Згодом її захоплення переросло в повноцінний відеоблог.