Тимошенко віддасть гуманітарний автомобіль на фронт?

Скандал з гуманітарним автомобілем, який був переданий на фронт, та чомусь опинився у депутата Тимошенко, врешті закінчується. 

Доволі дивний випадок стався з автомобілем, який не доїхав до фронту, та використовується як службовий. Коли інформація стала доступна для українців, депутат швидко відповів, мовляв, авто не броньоване та з нього немає толку на фронті. Українцям відповідь не припала до душі.

Кирило Тимошенко заявив, що передасть автомобіль, а також ще кілька автівок у прифронтову зону. Там вони будуть служити для перевезення гуманітарної допомоги.

Тимошенко повторив, що авто було оформлено як службове, та він не має до цього ніякого відношення. На момент передачі на фронт у неї був пробіг 40 тисяч км. Держслужбовець запевняє, що авто використовували для подорожей по Україні по службовим справам. 

General Motors передало автівки весною саме для евакуаційних цілей. Всього було передано безоплатно 50 автомобілів. Про інцидент з авто стало відомо саме журналістам, які й підняли тему неправильного використання гуманітарної допомоги.